Naš tim

Naše dugogodišnje praktično iskustvo u akreditovanoj reviziji i sertifikaciji, obukama i procenama u lancu snabdevanja prehrambenim proizvodima ključno je za naš uspeh u podršci rastu i razvoju dobavljača hrane tokom celog lanca snabdevanja prehrambenim proizvodima postizanjem usklađenosti proizvoda i organizacije u toj oblasti sigurnosti hrane, kvaliteta i održivosti.

Naše opširno iskustvo sa stotinama kompanija iz različitih sektora lanca snabdevanja prehrambenim proizvodima (poljoprivreda, prerada hrane, logistika, materijali za pakovanje) može vam uliti poverenje da ćemo vam pomoći da postignete nastavak uspešnog usaglašavanja vašeg poslovanja s međunarodnim zahtevima sistema upravljanja sigurnošću hrane.

Radimo sa lokalnim revizorima sigurnosti hrane koji imaju značajno iskustvo u hrani i poznavanju lokalnog zakonodavstva i specifičnosti sektora i kombinuju ih sa zahtevima međunarodnih standarda.

Naše aktivnosti dosledno vršimo na profesionalan, pouzdan i transparentan način.

 

AlbaniaAustriaBelgiumBosnia and HerzegovinaBulgariaCroatiaCzech RepublicDenmarkFranceGermanyGreeceHungaryIrelandIcelandKosovoLatviaLithuaniaMacedoniaMoldovaMontenegroNetherlandsNorwayPortugalPolandRomaniaRussiaSwedenSpainSwitzerlandTurkeyUnited KingdomUkraineMexicoUnited States of AmericaArgentinaBrazilChileColombiaIndiaIsraelKazakhstanPakistan© 2019 Certima B.V. all rights reserved | Disclaimer | Privacy policy | Terms and conditions